Blog

Kmnc12 21.08.2018, 09:32

PODUJATIA NA SLOVENSKU: LETO/JESEŇ 2018

Nebaví Vás vo voľnom čase sedieť doma a hľadáte možnosti, ako voľné chvíle využiť oveľa zmysluplnejšie? 

Už od začiatku roka prebieha hneď niekoľko zaujímavých a nezvyčajných podujatí. Pokiaľ Vás zaujímajú diskusie a radi sa do nich zapájate, určite nesmiete vynechať podujatie Slovenské osmičky, ktoré sa do 17.10.2018 bude konať v Modrom salóne Činohry SND v Bratislave.


Ak ste vášnivým zberateľom starožitných kúskov, pohľadníc, známok či kníh alebo odznakov, zavítajte na Burzu starožitností na hrade Červený Kameň, ktorá trvá do 22.9.2018.

Pokiaľ sa zaujímate o históriu a radi navštevujete múzeá, do 30.9.2018 sa môžete pripojiť k oslavám 150 rokov Oravského múzea. Výstava plná bohatej histórie sa uskutoční vo Florinovom dome v Dolnom Kubíne.

Ak chcete potešiť aj Vaše ratolesti a vybrať sa na dobrodružný výlet, nenechajte si ujsť ani možnosť previezť sa vláčikom Záhoráčikom, ktorý do 14.10.2018 premáva po trase Záhorská Ves - Zohor - Plavecké Podhradie a okrem krásnych miest sa môžete kochať aj nádhernou prírodou, ktorá Vás bude obklopovať počas celej cesty!

Všetci milovníci hradov a zámkov, majte sa na pozore! Do 8.9.2018 máte jedinečnú šancu okúsiť čaro netradičných nočných prehliadok spojených s divadelnými predstaveniami, ktoré Vám ponúka Starý zámok v Banskej Štiavnici.

Nezabudnuteľný koncert so skvelou atmosférou bude mať aj skupina Kandráčovci a to dňa 2.9.2018 na krásnom hrade Červený Kameň, ktorý určite stojí za návštevu.

A na záverm niečo pre gurmánov a milovníkov dobrého jedla. V dňoch od 7.9. – 9.9.2018 sa v Trenčianskom kraji uskutočnia hneď dve podujatia. Aróma festival – Festival vôní, chutí a zážitkov pri OC Tesco v Trenčín a FOOD FEST v kúpeľnom parku v Trenčianskych Tepliciach.


Diskusia