Blog

Denisa 13.08.2018, 03:50

Zopár základných pravidiel slušného správania a diskutovania.

Pripravila som si pre vás malé predstavenie Diskutérov.  V sérii niekoľkých blogov  priblížim, ako to tu momentálne funguje. Kým ich ale zverejním, rozhodla som sazhrnúť zopár základných zásad slušného správania a diskutovania, ktoré budeme dúfam všetci dodržiavať:


  1. Rešpektujte názory iných ľudí. Ak vyjadrujete nesúhlas, snažte sa o konštruktívnu kritiku, bez zbytočných emócií. Nikdy nikoho nepresvedčíte o svojom názore tým, že ho verejne zhodíte.
  2. Snažte sa pridávať plnohodnotné diskusné príspevky, ktoré diskusiu obohatia a týkajú sa témy. Príspevky, ktoré budú obsahovať iba reklamu, posmech alebo ataky iných užívateľov, budú vymazané.
  3. Prosím, strážte si svoj slovník. Aj keď sú Diskutéri určení dospelým, môžu sem zavítať aj deti.
  4. Nepridávajte na Diskutérov reklamu alebo spätné odkazy. Ak chcete mať na Diskutéroch reklamu, kontaktujte ma na info@diskuteri.sk a môžeme to vyriešiť iným, menej nepríjemným spôsobom.
  5. Všetky témy zaraďujte do správnej kategórie. Aby nevznikali situácie, že diskusia o počítačoch bude zaradená v kategórii náboženstvo. Nechceme odlákať potenciálnu novú krv tým, že sa na Diskutéroch ľudia nebudú vedieť orientovať.

 

Diskusia